Izvor:Foto: Instagram printskrin/barbara.bobak

DARKO DOVEO ĆERKU U BRESTAČ: Avantura sa tatinom devojkom

Izvor: Nportal

15.11.2021.

08:35

POPULARNI pevač Darko Lazić pokazao je kako uživa u zajedničkom vremenu sa ćerkicom Lorenom, koju ima iz braka sa Anom Sević, ali i svojom izabranicom Barbarom Bobak. Oni su u njegovom rodnom Brestaču uživali u prirodi i vožnji kvada, od koga su nakraju bili celi umazani.

Naime, Barbara je na svom Instagram profilu podelila fotografije iz Brestača. Lazić je pozirao na kvadu, dok je iza njega bila Lorena, ali i još dvoje dece.

BloombergAdria.com

 

- Cirkus Kolorado - stoji u opisu fotogrfaije koju je podelila Barbra na svom profilu, a zatim i Darko, a Lorena se, sudeći po njenom osmehu i zadovoljstvu, odlično provodi i uživa sa ocem i njegovom devojkom.

BloombergAdria.com

 

Darko je podelio i video kako Barbara dobro vozi kvad po blatu, ali i da su skroz umazani od istog, ali reklo bi se da za to ne mare.

BloombergAdria.com

 

Podsetimo, Barbara je u jednom intervjuu za Telegraf.rs rekla kako se sjajno slaže sa malom Lorenom, a podelila je i anegdotu, kako je Darkova naslednica "saznala" da je Brabdara njegova devojka.

- Sa Lorenom sam provela samo nekoliko dana, ali sam se zaljubila u nju, ona toliko inteligentno, elokventno, predivno dete, prevaspitno. Već sam rekla, Ani kapa dole kako ju je vaspitala. Ona će da izraste u jednu namazanu žensku koju niko ne može da prevesla, što je super. Ona sve već konta, povezuje. Bila mi je zanimljiva kad je došla, sedi i jede, ja nešto pričam sa njom, ona kao: "Otkad se vi poznajete?", mi kažemo, ona ćuti, pa posle nekog vremena: "Tata, je l ona tvoja drugarica?", i on kao: "Pa, da, ona je moja drugarica" i ne znam šta je sve pitala.

- I sad Darko kaže: "Barbara je moja devojka, ona i tata su zajedno", a ona kaže: "Pa da, znala sam ja to". Bezobrazna je, namazana, konta sve, volela bih da imam takvu ćerku, kad je upoznaš poželiš da imaš dete. Nije pitala za brata i sestru, još je rano za to (smeh).

(Telegraf.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".