Izvor:Foto: Jutjub printskrin/ Studio MMI Kemal Malovcic i Juzni Vetar/IDJ videos/SK

RONALDO U SUZAMA: Koju pesmu biste mu poručili?

Izvor: Nportal

15.11.2021.

11:49

KRISTIJANO Ronaldo, portugalski as i po mišljenju mnogih jedan od najboljih fudbalera svih vremena, bio je sinoć vidno potresen. Koju pesmu biste mu u ovom trenutku poručili?

Nakon pobede, rezultatom od 2:1, srpske reprezentacije nad portugalskom i direktnog plasmana Srbije na svetsko prvenstvo u kataru 2022. godine, kapiten moćne Portugalije nije uspeo da sakrije suze. 

Ronaldo je takođe imao žučnu raspravu sa selektorom Fernandom Santosom, a u razgovoru sa novinarima, kao što je bilo i očekivano, nije bio najprijatniji. 

Sa druge strane, srpski tim, kao autsajder na ovom meču ima veliki razlog za slavlje, a srpski narod svojim duhovitim objavama na društvenim mrežama, koje ismevaju fudbalskog Golijata učinio je ovu pobedu još slađom. 

U tom, pobedničkom duhu, molimo vas da nam napišete koja bi pesma najviše odgovarala Ronaldovom trenutnom raspoloženju. Evo nekoliko ideja iz naše redakcije! https://www.youtube.com/watch?v=Gvchbkh4jQY

Severina i Ministarke - Uno momento

Tekst ove pesme, a posebno deo "baš si sladak kad si ljut, više sreće drugi put, kao da je pisan za ovu situaciju. https://www.youtube.com/watch?v=HpQDlqYG604

Kemal Malovčić - Ko gubi

"Ko gubi, mora tugu kriti, ko gubi jednom će srećan biti" je takođe muzika koja će izazvati smeh kada se zamisli u ovom kontekstu, a evo još jedne:

Željko Šašić - Crna ženo

"A-a-a, plačem i tugujem!", mogao je komotno i Ronaldo da zapeva, posle gola Mitrovića. Crna žena iz teksta Šašićevog hita mogla bi da se tumači kao metafora fudbalske lopte, koja sinoć nije slušala Portugalce... https://www.youtube.com/watch?v=NrG_HPeyOVI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".