Izvor:Foto: ATA images

OVO NISMO ZNALI: Dečko Milene Radulović napisao pesmu DŽeju

Izvor: nportal

20.09.2023.

15:44

OGNJEN JANKOVIĆ juče se pojavio na suđenju Mike Aleksića sa svojom izabranicom Milenom Radulović, a neke stvari o frontmenu grupe Beogradski sindikat tak sad saznajemo..

Jedna od najemotivnijih pesama snimljena proteklih godina je, na iznenađenje mnogih, delo režisera i muzičara poznatog po rep pesmama

BloombergAdria.com

 

Ognjen Janković poznat je domaćoj javnosti pre svega kao jedan od frontmena rep sastava Beogradski sindikat, a on je i istaknuti režiser, koji iza sebe ima mnogo uspešnih projekata i film "Zlatni dečko".

Međutim, mnogi ne znaju da je on autor poslednje pesme koju je snimio slavni DŽej Ramadanovski. U pitanju je numera "Deca sreće", koja je posvećena Dorćolcu Marku Filipoviću Takiju, koji je poginuo u oktobru 2007. godine.

BloombergAdria.com

 

On je iza sebe imao pozamašan dosije, ali je u ovom delu grada on bio omiljen, pre svega jer je u mladosti igrao za FK Dorćol. Kako su mediji kasnije pisali, i sam DŽej je poznavao pokojnog Filipovića, pa su svi, uključujući i slavnog pevača, emotivno doživeli ovu numeru.

Kako je istakao, pevač ga je iznenadio kada je pristao da otpeva ovu pesmu i brzo ju je snimio, iako je bio lošeg zdravstvenog stanja.

– Mi nismo verovali kad je pristao da snimi pesmu i da ju je snimio za jedan dan, uprkos poteškoćama koje je imao zbog bolesti. U to vreme trebalo je da snima album, mislim da ima mnogo neobjavljenih pesama, možda se "Deca sreće" našla na albumu, to nikad nećemo saznati – rekao je Janković.

Spot je, inače, sniman na Dorćolu, u njemu se vidi stadion FK Dorćol, mural pokojnom Filipoviću i druge važne lokacije, a u spotu se pojavljuje mladi glumac Dario Murić, s kojim je Janković sarađivao na snimanju filma "Zlatni dečko".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".