Izvor:Foto: AP Photo/Musa Sadulayev

KADIROV POKAZAO MIŠIĆE: Na pitanje o zdravlju reagovao ovako

Izvor: Nportal

29.09.2023.

14:21

Lider Čečenije Ramzan Kadirov pokazao je bicepse nakon što su ga ruski novinari pitali za zdravlje.

Pavel Zarubin, reporter jedne ruske televizije, upitao je Kadirova da prokomentariše glasine da mu je zdravlje ozbiljno narušeno i da se navodno nalazi u bolnici.

- Toliko su pisali o vama i vašem zdravlju poslednjih dana i nedelja. Šta biste mogli da odgovorite tim ljudima - upitao je Zarubin.

Kadirov se na to nasmejao i pokazao bicepse.

- Ahmat snaga - rekao je Ramzan Kadirov.

Proteklih dana strani mediji pisali su da se Kadirov nalazi u komi zbog teške bolesti bubrega. Pojedini mediji su u jednom momentu tvrdili i da je hospitalizovan u Moskvi, a nekoliko puta je čak objavljeno i da je preminuo.

Kadirov se i tada oglasio i demantovao glasine o svojoj bolesti. On je tada rekao da je posetio ujaka u Moskvi, koji se nalazi u Centralnoj kliničkoj bolnici, prenosi RIA novosti.

- Prijatelji, ovih dana naša porodica je bila veoma zabrinuta za našeg dragog strica Magomeda Abdulkamidoviča Kadirova. Slava Svevišnjemu, on se već oporavlja. Tokom radnog putovanja u Moskvu, prvom prilikom, posetio sam Centralnu kliničku bolnicu, gde sam ga zatekao dobro raspoloženog - napisao je Kadirov u opisu videa koji je objavio na svom Telegram kanalu.

Govoreći o svom zdravlju, Kadirov je naglasio da je on "živ i zdrav i da uopšte ne razume zašto bi se pravila gužva čak i da je bolestan".

- To, istovremeno, ima svojih prednosti – publika je saznala koji mediji otvoreno lažu svoje čitaoce - zaključio je Kadirov.

Mediji su poslednjih dana pisali da je šef Čečenije navodno bolestan i da se nalazi na medicinskim procedurama u Centralnoj kliničkoj bolnici.

Pre toga, pojavile su se glasine o njegovoj smrti, što je Kadirov lično negirao.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".