Izvor:Foto: Instagram printskrin/sebastijanovicbrankica, ATA images

NIJE GA PREBOLELA? Burna reakcija bivše na pitanje o Bikoviću

Izvor: Nportal

30.09.2023.

11:09

GLUMICA Brankica Sebastijanović se malo povukla iz javnosti i dugo je nismo viđali u javnosti, a sada se pojavila na jednom događaju.

Brankica gleda da izbegava predstavnike sedme sile, te glumica skoro nikada ne daje izjave.

Ovog puta je glumica rešila da ipak odgovori na neka pitanja, te je tom prilikom i otkrila je zašto izbegava medije i da li i dalje pažljivo bira uloge koje igra, o čemu se dosta pričalo.

BloombergAdria.com

- Odlučila sam da budem iskrenija prema sebi i da ne radim stvari koje mi se ne rade. Kad si mlađi u toj si mašini, pa se ne snađeš najbolje u početku. Kako su godine prolazile, prosto sam odlučila da ne pravim nikakve kompromise, nego da stvarno radim uloge koje mi se dopadaju - rekla je Brankica, a onda je usledilo pitanje o njenom bivšem momku, Milošu Bikoviću.

Romansa između Brankice i Miloša Bikovića bila je glavna tema dok su bili zajedno, njihov svaki korak se pratio. Posebna pažnja se posvećivala njima jer i glumica nije želela da izgubi nevinost pre braka.

Miloš sada ima novu partnerku, Ivanu Malić, koja je u drugom stanju, a kada su je novinari pitali da to prokomentariše, Brankica je bila vidno iznervirana, te je prekinula intervju.

BloombergAdria.com

- Završili smo ovde - kratko je poručila glumica i otišla.

Inače, Brankica je početkom 2023. u jednom razgovoru takođe upitana za Bikovića, ali je striktno odbila da govori o njemu.

- Ne pričam više na tu temu uopše. To su završene teme, tako da to uopšte ne komentarišem - rekla je tada Brankica Sebastijanović za emisiju "Una, due, tre".