Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/Nikadnijekasno

NESREĆA MU PORMENILA ŽIVOT: Pevač prošao kroz pakao

Izvor: nportal

03.10.2023.

16:25

EMISIJA Nikad nije kasno okuplja vrhunspe pevače i umetnike, nažalost, mnogi i njih imaju teške životne situacije koje su u velikom uticale da njihove vokalne sposobnosti i uspeh ne bude viđen od strane javnosti.

Već devetu sezonu, emotivne priče učenika šoua „Nikad nije kasno“, ostavljaju gledaoce u suzama.

Sada je vozač autobusa dobrog glasa, Zoran Živanović Rođa ispričao svoju tešku sudbinu, dok uprkos svemu ne skida osmeh sa lica.

BloombergAdria.com

 

NJegov životni put nije bio lak, budući da je sa samo 18 godina bio uslovljen da se što pre oženi, a nekoliko godina posle svadbe doživeo je tešku saobraćajnu nesreću koja mu je promenila život.

Kako je ispričao, rano je ostao bez oba roditelja, a ono što je obeležilo njegovu mladost bila je prisilna ženidba. Samo par meseci nakon očeve smrti majka ga je uslovila i naterala da osnuje porodicu.

BloombergAdria.com

 

– Nisam bio ni punoletan, nisam vojsku služio a ona mi je rekla „Još bolje, samo se ti oženi da ne budem sama“. „Bolje se ženi, naći ćeš me mrtvu“, to su bile majčine reči. I eto, desilo se, imao sam 18, 5, a ona 15,5 godina. Posle svega što sam već doživeo to mi je bilo strašno – kaže takmičar "Nikad nije kasno", i dodaje da sa 18 godina nije ni bio svestan braka i svih obaveza koji on nosi.

Na žalost, supruga i on nisu imali sreću da dobiju decu, a kasnije je njegov život obeležila i teška saobraćajna nesreća u kojoj je izgubio najdražeg člana svoje porodice.

Kurir.rs/Grand

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".