Izvor:Foto: ATA images

Soraja prvi put pokazala svoju baku - svi u šoku, iste su!

Izvor: Nportal

17.11.2021.

10:51

NAJPOZNATIJA starleta Soraja Sara Vučelić svoj privatni život krije kao zmija noge. Godinama unazad medijima servira samo ono što ona želi, a njen život i porodica i dalje su enigma.

Skoro nikada nismo imali priliku da vidimo nekog iz Sorajine porodice, ali sada prvi put je pokazala svoju baku Nevenu Stanković.

Podsetimo, Sorajina burna prošlost sve intrigira, mnogi se pitaju odakle toliko novca prezgodnoj starleti i čime se ona bavi, kada ima novca za bahaćenje i kupovinu skupocenih krpica i cipela. Međutim, malo ko zna da Soraja ima razvijen biznis u Crnoj Gori i da poseduje na svoje ime motel koji izdaje, s toga, sasvim je jasno da ova atraktivna starleta ima sasvim dovoljno za svoj lagodan život. 

Kako danas proslavlja 35. rođendan, čestitke Vučelićevoj pristižu sa svih strana, a portal Republika.rs došao je do ekskluzivnih kadrova sa luksuzne proslave koja je starletu koštala čak 300.000 evra. 

Među čestitkama, našla se i jedna posebna, koju su svi primetili, na koju je Soraja čak i odgovorila, a radi se o njenoj baki Neveni. Soraji je baka čestitala rođendan u komentaru ispod video snimka vožnje helikopterom, na šta je starleta odgovorila dirljivim rečima.

- Anđele babin, srećan ti rođendan, da mi i dalje budeš srećna, lepa, bogata i zdrava, volim te- napisala je Sorajina baka Nevena. 

- Volim te - odgovorila je Soraja. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".