Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Bilo jednom u Hrvatskoj

U DOBROM STANJU: Kevin Spejs viđen 48h nakon srčanog udara!

Izvor: nportal

07.10.2023.

22:02

KEVIN SPEJS(64) pre svega par dana doživeo je srčani udar kako navode strani mediji.

Kevin Spejs je prvi put viđen otkako je hitno prebačen u bolnicu u Uzbekistanu nakon što je doživeo utrnulost ruke i strah od srčanog udara.

Zvezda „Američke lepote” izgledala je opušteno kada je izašao iz Osvalda, privatnog kluba članova u Mejferu, u zapadnom Londonu, u četvrtak uveče - samo 48 sati nakon straha, izvestio je San.

BloombergAdria.com

 

Spejsi (64) je bio nasmejan dok je izlazio sa mesta u sportskom sakou preko belog kardigana i bejzbol kapom na kojoj je bio nasmejan slogan „Out Of Office“, fotografije koje je objavio outlet.

Bivša zvezda "Kuće od karata" željno traži nove uloge otkako je ranije ovog leta u Londonu oslobođena optužbi za seksualni napad.

Spejsi je prošao magnetnu rezonancu nakon incidenta u ponedeljak, koji se dogodio tokom 15. Međunarodnog filmskog festivala u Taškentu, ali su mu lekari dali sve jasno, objavio je u sredu Sun.

Spejsi se vratio na festival i pojavio se na bini te večeri, rekavši publici da je njegovo zdravlje „normalno“.

„To me je nateralo da odvojim trenutak i razmislim o tome koliko je život krhak – za sve nas“, rekao je oskarovac publici, objašnjavajući da je želeo da se otrese obamrlosti, ali mu je njegova grupa savetovala da se pregleda.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".