Izvor:Foto: N. Fifić, ATA images

PRIJI NAPISAO HITOVE Zašto Braja NIKADA nije radio sa Cecom?

Izvor: Nportal

08.10.2023.

08:07

BRAJA je jednom prilikom otkrio zašto nikada nije sarađivao sa našom najvećom balkanskom zvezdom.

Pevačica Aleksandra Prijović rasprodala je koncerte širom Balkana. Ona je pre samo nekoliko dana napunila čak tri beogradske arene, zatim rasprodala i četvrti koncert u zagrebačkoj areni, tri u najvećoj Hali u Nišu, Čair i dve Zetre u Sarajevu.

BloombergAdria.com

Naime, proslavljeni kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja jedan je od najboljih u svom poslu proteklih decenija, a njegova biografija je više nego bogata i on je zaslužan za najveće hitove koje je Aleksandra Prijović otpevala.

Na ovom spisku nalaze se brojni hitovi, koji broje milionske preglede na Jutjub platformi, a stvorio ih je upravo Braja, a ovo je detaljan spisak pesama koje je on napisao:

"Dam, dam, dam" - 37 miliona pregleda, "Legitimno" - 58 miliona pregleda, "Bogata sirotinja" - 56 miliona pregleda, "Duguješ mi dva života" - 33 miliona pregleda, "Klizav pod" - 50 miliona pregleda, "Testament" - 42 miliona pregleda, "Senke" - 40 miliona pregleda, "Pisho" - 22 miliona pregleda, "Marš" - 27 miliona pregleda, "Ja sam odlično" - 32 miliona pregleda , "Sabotiram" - 33 miliona pregleda, "Telo" - 27 miliona pregleda, "Mesto zločina" - 19 miliona, "Voljena greško" - skoro 16, 5 miliona pregleda, "Separe" - 8 miliona pregleda.

BloombergAdria.com

Kako Braja iza sebe ima mnogo napisanih pesama, od kojih su mnoge postali veliki hitovi u celom regionu, on je jednom prilikom otkrio i zbog čega nikada nije sarađivao sa najvećom balkanskom zvezdom sa ovih prostora, Svetlanom Cecom Ražnatović.

- Svetlana je obeležila poslednjih dvadeset i kusur godina, ponajviše Marininom zaslugom. S njom je bila nepogrešiva, taj spoj je imao skoro pa sakralnu vrednost, a ja u svetinje ne diram - rekao je jednom prilikom Dragan Brajović Braja o karijeri Cece Ražnatović.