Izvor:Foto: Tiktok printskrin/putosranje

BIO JE SVUDA PO SVETU - Evo zašto mu je Srbija najdraža!

Izvor: Nportal

17.11.2021.

21:54

REDAKCIJA Nportala stupila je u kontakt sa trenutno najpopularnijim turističkim vodičem u Srbiji, koji nam je dao veoma interesantan, uzbudljiv i eksplicitan intervju.

Mladi Užičanin, Filip "Čile" Gačić podelio je sa nama neke od svojih utisaka i iskustava. NJegovu karijeru obeležila su putovanja po egzotičnim destinacijama afrike, centralne amerike i istočne evrope. Naravno, on ne bi bio ono što jeste da nije bilo duhovitih video klipova u kojima je ovaj talentovani mladić i autor kanala "Putosranje" izveštavao sa ovih lokacija. 

♬ original sound - putosranje

Kako si se odlučio da se baviš poslom kojim se baviš?

- Nisam hteo da budem klošar da sedim u kancelariji, nego da imam slobodu da idem gde hoću kad god hoću. 

Gde bi voleo da živiš, od svih mesta na kojima si bio?

- U Srbiji, to je jedino mesto na planeti gde sam mogao živeti i gde ću živeti. 

♬ original sound - putosranje

Da li si se nekada uplašio za svoj život?

- Nisam, zato što imam m*da do poda! Većina ljudi bi se mentalno poremetila, ali ja sam Čile. Bilo je momentata kad mi je glava visila o koncu. 

Da li si nekad imao uzora u svom poslu?

- Ne, veliki je greh da imaš uzore i niko ne bi trebalo da ih ima, svi smo unikatni i najveći greh je da prikrivaš ono što si ti. Budi najbolja verzija sebe, a ne dobra kopija drugoga!

Kao autor klipova na društvenim mrežama, kako vidiš njihovu ulogu u svakodnevnom životu?

- To je naša svakodnevica, društvene mreže mogu se iskoristiti na razne načine, neki propagiraju poremećene stvari nesvesno, ali smatram da su društvene mreže najbolje sredstvo marketinga. 

♬ original sound - putosranje

Da li ti se neka anegdota sa tvojih putovanja urezala u pamćenje?

- U Keniji sam završio 50 grama vutre za 9 dolara. Imao sam tamo neke kontakte, pitao sam jednog mog lika da li može da se završi nešto unapred i bata je doneo ranac. Zamolio me je da ja nosim ranac, što je mene frapiralo, kada sam došao u sobu video sam tri "prangije". Ja sam mislio da je doneo tri paketića, a doneo je pedesetak grama... Kada sam posle otišao na safari bacio sam jedan od paketa u vatru da se pasivno naduvam. 

Šta bi poručio mlađim naraštajima?

- Nemoj da se zaj**avate, stisnite m*da! Nemojte da gledate nikoga pa ni mene koa idola, nemojte da se kompleksirate i da pokušavate da budete kao neko drugi. Ako vas neko osudi, bole vas k**ac, naučite da vas boli ku**c. Ključna stvar je oko ku**a i m*da, m*da treba da budu velika a k**ac da boli. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Putosranje #TikTok #putovanje #viral #Filip Gačić