Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/alesto

ACA UZEO NEPLAĆENO: Komentator prelazi u privatan biznis

Izvor: nportal

17.10.2023.

07:42

ACU INFORMACIJU već svi uveliko jako dobro znaju kao zaštitni znak svih sportskih prenosa. Kako nije komentarisao utakmicu fudbaleske reprezentacije svi su se zabrinuli zbog čega je do toga došlo.

Sportski komentator Aleksandar Stojanović, poznatiji kao Aca Informacija, već neko vreme ne radi na RTS-u, a sada je otkriveno šta je u pitanju i zbog čega je voditelj uzeo neplaćeno do maja 2024. godine, kako su inače naveli iz RTS-a.

BloombergAdria.com

 

Naime, Aca Informacija uzeo je neplaćeno i otišao sa RTS-a, jer u budućnosti planira da se bavi privatnim biznisom koji ima, ali probaće da se bavi i menadžeringom i prodajom fudbalera".

Kao što je poznato ljubiteljima sporta, Aca je redovni komentator u prenosima utakmica u kojima igra reprezentacija Srbije, a kako pre dva dana nije prenosio utakmicu Srbija - Mađarska mnogi su se zapitali šta se dešava sa njim.

Stojanovića nije odgovarao na pozive i poruke, a RTS je saopštio da je Aca od avgusta meseca uzeo neplaćeno.

- Na lični zahtev, odobreno mu je neplaćeno odsustvo u trajanju od 10 meseci. Od avgusta 2023. godine do maja 2024. Dakle, do pred Evropsko prvenstvo u fudbalu - rekla je Duška Vučinić.

(Blic)

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".