Izvor:Foto: ATA images

5 GODINA MLAĐA: Ovo je Anja - rođena sestra Viktora Savića

Izvor: Nportal

19.10.2023.

13:55

ZAHVALJUJUĆI društvenim mrežama možemo da vidimo kako izgleda žena koju Viktor Savić naprosto obožava.

Naš poznati glumac Viktor Savić od rane mladosti je postao lice koje izaziva pažnju, ne samo zbog glumačkog talenta, već i zbog interesantnog privatnog života. 

Povezivali su ga sa brojnim koleginicama, glumicama, a on o privatnom životu često nije želeo da govori. Ipak, neke od stvari mogli smo da vidimo zahvaljujući društvenim mrežama.

BloombergAdria.com

Na Instagramu jednom prilikom osvanula je porodična fotografija Viktora i njegove pet godina mlađe sestre sa njenim sinom. NJih troje su zagrljeni, sa velikim osmehom na licu pozirali ispred kamere telefona i tada su svi primetili da Viktor i njegova sestra i te kako liče.

Onda su se mnogi zapitali i ko je on i čime se bavi. Anja Savić se ne bavi javnim poslom i za razliku od glumca, koji je medijski vrlo eksponiran, živi mirnim porodičnim životom.

U dugogodišnjem je skladnom braku sa fitnes trenerom i gostujućim profesorom na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Markom Mažarom i ima dva sina Mihajla i Lazara.

BloombergAdria.com

Anja je veoma lepa i atraktivna, pa ne iznenađuje što često dobija brojne komplimente na račun svog izgleda.

Viktor i Anja su odrasli na Banovom Brdu, gde i sada žive i vrlo su vezani jedno za drugo. U njihovoj porodici se podrazumeva da se praznici provode u krugu porodice, a Mihajlo i Lazar s nestrpljenjem isčekuju svaki novi dolazak ujaka.

Viktor ih često uzme, povede u šetnju, a neretko završe na Košutnjaku, baveći se sportom, trčeći, igrajući se, a tokom zime im je omiljena aktivnost sankanje i skijanje.

BloombergAdria.com

Viktor i Anja su veoma bliski, među njima nema tajni, a svoje nestašluke i dogodovštine iz detinjstva često prepričavaju svojim prijateljima.

U razgovoru za medije glumac se svojevrmeno našalio da su mu glavu i delove tela ušivali sigurno deset, možda čak i petnaest puta, ali da su te rane više "bolele" njegove roditelje nego njega.