Izvor:Foto: ATA images

LUKSUZAN STAN: Kija u Alanji ima bazen, saunu, teretanu...

Izvor: Nportal

18.11.2021.

17:33

POPULARNA pevačica Kija Kockar nedavno je kupila dvosoban stan u Turskoj, u Alanji, u zgradi koja je opremljena poput hotela sa pet zvezdica. Zgrada u kojoj je kupila stan ima svoj bazen, saunu, prostor za masaže, teretanu, restoran, dečije igraonice...

Kijin stan je na istom spatu kao i restoran u zgradi, koji se nalazi pored malog bazena koji nije za kupanje, već služi kao dekoracija prostora. Restoran je izdignut od zemlje i ima terasu, pa je pogled prilično raskošan i prostire se na more i prelepu prirodu.

Naravno, u dvorištu zgrade nalazi se bazen uz koji su poređane ležaljke, koji je namenjen za stanare zgrade, a ne sumnjamo da će Kiji prijati ovaj "raj".

BloombergAdria.com

 

Pogled sa Kijine terase pruža se na more i plantaže banana, te je boravak na istoj pravo uživanje i odmor za dušu.

Luksuzna nekretnina od mora je automobilom udaljena svega četiri minuta, nalazi se na dorboj lokaciji tako da je sve što joj je potrebno relativno blizu, a zgrada nema šta ne poseduje, pa deluje kao da je upravo hotel sa pet zvezdica.

Kristina je stan u Turskoj kupila od prijatelja kog dugo poznaje, kako je ranije izjavila, i ne krije da presrećna što je vlasnica još jedne nekretnine.

(Telegraf.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".