Izvor:Foto: ATA images

BARBARA PREKINULA NASTUP: Pevačica se izvinila prisutnima

Izvor: nportal

26.10.2023.

13:33

NA NASTUPIMA dešava se svašta, te su pevači doživeli razne situacije. Tako je pevačica Barbara Bobak morala da prekine svoje izvođenje nakon što je nestala struja

Barbara Bobak doživela je neprijatnu situaciju tokom nastupa u jednom klubu, zbog čega je osetila potrebu da se javno oglasi i izvini svima koju su bili prisutni, jer je nastup prekinut pre vremena.

BloombergAdria.com

 

Ona je prvo podelila snimak sa bine, na kojem se vidi da je publika upalila bliceve na telefonu, a nakon toga detaljnije objasnila šta se tačno dogodilo tokom nastupa koji je sinoć imala u Beču.

BloombergAdria.com

 

- Izvinjavam se svim divnim dušama koje su se večeras družile sa nama. Želim samo da znate da ništa nije do nas, a ni do kluba, jednostavno je došlo do kuršlusa sa strujom i nismo je mogli vratiti 45 minuta, a nakon što je vraćena, vraćena je parcijalno i ozvučenje na koje smo mi bili povezani je ostalo onesposobljeno, tr su radila samo dva zvučnika na ceo klub. Jako mi je žao i duša me boli, nadam se da razumete, viša je sila. Nadoknadićemo sve sveledeći put. Volim vas - napisala je pevačica putem svog profila na društvenij mreži Instagram.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".