Izvor:Foto: Printskrin/JutjuB/azriel321/ATA images

U RANGU BRENE I CECE: Pevačica napustila scenu zbog porodice

Izvor: Nportal

02.11.2023.

09:16

PEVAČICA je krenula krupnim koracima ka slavi, ali je odustala.

Pevačica Zorica Marković važi za jednu od najpopularnijih pevačica na estradi. Međutim, da je rešila da se posveti karijeri, ona bi stekla slavu poput Brene ili Cece. 

- Jesam ostavila karijeru, nije mi bila toliko bitna, dosta toga sam stekla, ali sam i propustila. Mogla sam da budem u rangu Brene, Cece i svih ostalih da sam i dalje nastavila onim tempom posle "Tesne kože" ili pesme "Lijte kiše". Međutim, nisam htela uz svo poštovanje i ne kažem da moje koleginice to rade – izjavila je pevačica za "Grand". 

Tada je imala potrebu da se posveti samo porodici: 

- Želela sam da budem kući, htela sam malo da promenim i repertoar koji sam ranije snimala, da imam neko tržište da ja odem, otpevam i vratim se kući, odvedem decu u školu, sačekam ih, skuvam ručak, ne spavam. Zato me je i drmnuo infarkt, ali Bog mi je dao drugu šansu, hvala mu na tome, odgajila sam ljudine i sve druge priče padaju u vodu. Posle svih teških trenutaka, ostavljanja karijere, nekako sam ponosna što su oni izrasli u kako ja kažem prave ljudine.

BloombergAdria.com

 

Zorica je rođena u velikoj porodici, a bila je neželjeno dete: 

- Imam četvoro braće i sestara. U trenutku kada je moja majka bila trudna sa mnom i moja 20 godina starija sestra je bila trudna. To je tada bila sramota. Roditelji su razmišljali su o abortusu, ali majka me je ipak rodila. U štali. Sipala mi je vodu u usta kad su svi izašli iz štale, kad sam se rodila, tata me spasao - iznela je Zorica nepoznate detalje iz života.

- Bila sam neželjeno dete. Nedelju dana nisu znali šta će sa mnom. Zato i ne znam kada sam tačno rođena. Majka nikada nije htela da mi kaže kad mi je rođendan. Čudno je to sve bilo. Upisana sam 9. juna, neki kažu da je u pitanju 31. maj, ali ja mislim da sam se rodila oko 15. maja. Nasmejem se kad me neko pita šta sam u horoskopu. Odgovorim im da sam vodopad.