Izvor:Foto: ATA images, Instagram pritnskrin/bijelicmanu, Jutjub printskrin/Twins Official

Dragana dala ćerki IME PO KOLEGINICI - bile su bliske `90ih

Izvor: Nportal

04.11.2023.

14:28

OVAJ detalj iz pevačicinog života nije bio poznat široj javnosti

Dragana Mirković je uvek isticala da joj je porodica na prvom mestu, a neretko pominje sina Marka i ćerku Manuelu, na koje je veoma ponosna. 

Sada je otkriven jedan detalj koji malo ljudi zna, a to je kako je njena ćerka dobila ime, tačnije po kome. Dragana je odlučila da ime svojoj naslednici da po svojoj koleginici Manueli iz nekada popularne grupe "Tvins".

BloombergAdria.com

Dragana je sa Manuelom i njenim bratom Nešom bila veoma blika, a i danas je ista situacija. Ona je toliko bila fascinirana Manuelinom dobrotom i iskrenim prijateljstvom, a kada je Dragana saopštila koleginici šta planira da uradi, ona je bila i te kako počastvovana.

- Malo sam iznenađena što imate tu informaciju - rekla je Manuela kroz smeh, pa otkrila za "Kurir" kako je izgledalo druženje sa Draganom:

- Mi se zaista jesmo tih godina dosta družili s Draganom, imali smo i zajedničku turneju po Bosni. Grupa "Tvins" je bila gost na njenoj turneji i tako se naše prijateljstvo s Draganom intenziviralo. Kada je drugi put bila trudna, posetili smo je u Beču, bila je u osmom mesecu. Baš sam je pitala da li je razmišljala o imenu, a Dragana mi je rekla da je imala dva imena u opticaju, ali da je tog momenta sigurna koje će ime dati bebi. Tako da, eto, ja sam doprinela da se odluči za ime Manuela.

BloombergAdria.com

Dragana je svoju mezimicu rodila u junu 2002, a dve godine ranije dobila je sina Marka. Oboje su doneli odluku da ne žele da budu javne ličnosti i da se eksponiraju iako im je majka jedna od najpopularnijih pevačica, a i sami su talentovani za muziku. Manuela je izrasla u pravu lepoticu, o čemu svedoči i poziv čuvenog kreatora Filipa Plejna, koji joj je pre dve godine predložio da bude model, što je ona odbila.