Izvor:Foto: ATA images/V.Danilov / Aleksa Stanković

FUTA OTERAO DŽEJA I SINANA: Adil ispričao anegdotu sa snimanja

Izvor: nportal

07.11.2023.

07:17

ADIL je poznat po svojem glasu i emocijama koje je preneo na publiku, a sada je ispričao kako je nastao njegov najveći hit.

Pevač Adil Maskutović nikada nije krio da mu je od samog početka karijere velika podrška bio njegov tast DŽej Ramadanovski. On se nedavno u jednom razgovoru prisetio momenta kada je snimao prvu pesmu, a otkrio je kako je teklo snimanje na kome su osim DŽeja bili Sinan Sakić, Acko Nezirović i Futa.

Prvu pesmu je sam napisao, ali mu je tada tast ponudio da je snime kod Aleksandra Radulovića Fute i nije pogrešio u tom stavu.

BloombergAdria.com

 

Adil o Sinanu i DŽeju

-Pesmu „Ne mogu bez tebe ja“ sam ja napisao, kada sam uradio demo verziju, pustio sam pokojnom DŽeju i pitao ga za mišljenje. On je što se kaže odlepio, baš mu se dopala i pitao me je ko je radio. Tada mi je rekao da misli da mogu bolje da otpevam i rekao da idemo kod Fute u studio - rekao je on.

Adil kaže da mu je bila posebna čast sto su pored DŽeja na snimanju bili Sinan i Acko, ali priznaje da je u jednom momentu Futa morao da prekine rad u studiju.

BloombergAdria.com

 

-Posle par dana smo otišli kod njega, sa mnom kao podrška je krenuo veliki Sinan Sakić, DŽej, bio je tu i Acko Nezirović, sve pevačine i legende. Ušao sam u gluvu sobu i krenuo da pevam tu pesmu na neko. Kada se producira vokal, onda treba da se sluša jedan čovek, to je u tom momentu trebao da bude Futa, međutim producenti su bili DŽej, Sinan, Acko i Futa - kazao je Adil i ispričao kako je tekao proces rada na pesmi:

BloombergAdria.com

 

-Krenem ja da pevam, kaže mi DŽej stani, pa mi pokaže neki svoj način, ja ponovo krenem kao što mi je DŽej rekao, kaže mi onda Sinan stani, i krene da mi pokaže neki svoj način. Ja stanem i ne znam šta je lepše, onda krene Acko i ja na kraju nisam znao kako da otpevam. To je trajalo ubeđivanje kako da se peva refren, onda je Futa prekinio i rekao da dođem sutra kada budemo sami. Tada je Futa uzeo gitaru, svirao neke stare pesme, oni su pevali i malo popili i moram da kažem da će mi to veče ostati u sećanju do kraja života - rekao je on u emisiji „Bez Filtera“.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".