Izvor:Foto: Profimedia

OBJAVLJENA PERIJEVA UMRLICA Uzrok smrti privukao veliku pažnju

Izvor: Nportal

11.11.2023.

11:02

UMRLICA poznatog glumca Metjua Perija, mnogima omiljenog iz serije "Prijatelji", donosi nove informacije o njegovoj smrti.

Peri je pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi krajem prošlog meseca, a u petak je bila njegova sahrana na Forest Lawn Memorial Parku u Los Anđelesu.

BloombergAdria.com

Na sahranu Metjua Perija osim porodice došle su i kolege iz kultne serije "Prijatelji". NJegovu umrlicu dobio je The Blast na kojoj piše kako je uzrok smrti zvezde "odložen" jer se Metjuov toksikološki izveštaj i dalje čeka.

Prvobitna analiza pokazala je da nije bilo metamfetamina ili fentanila u njegovom telu kada je umro, ali za ostale droge potrebno je ozbiljnije testiranje. Čekanje takvog nalaza može da potraje nedeljama, ali bliske osobe tvrde da je pre smrti bio "čist" i trezan.

BloombergAdria.com

U umrlici se takođe nalaze podaci da je njegov očuh Kit Morison dao informacije istražiteljima. Takođe, navedeno je da je radio u industriji "zabave", a kao njegovo zanimanje je navedeno "glumac".

Kad su istražitelji stigli u Metjuovu kuću, nisu pronašli nikakve ilegalne droge, ali su pronašli lekove na recept koji su bili prikladno označeni.

BloombergAdria.com

Holivudski glumac sahranjen je pored Keri Fišer, Debi Rejnolds, Majkla Klarka Dankana i Ronija DŽejmsa Dija, pa je možda ovo jedan od razloga za privatnost.

NJegovi prijatelji i porodica osnovali su u njegovu čast "Matthew Perry Foundation" za pomoć onima koji se bore sa zavisnošću.