Izvor:Foto: MV, Profimedia, Fejsbuk printskrin/Anja Obradovic

Ko je i kako izgleda Anja - talentovana Obradovićeva ćerka?

Izvor: Nportal

12.11.2023.

12:41

ŽELJKOVA naslednica Anja je izuzetno obrazovana dama, koja na vrlo zanimljiv način koristi svoje slobodno vreme.

Želimir Obradović, poznatiji pod nadimkom Željko, jedna je od omiljenih ličnosti srpskog sporta već godinama, a pre dve godine obradovao je hiljade navijača povratkom u KK Partizan, koji je predvodio početkom devedesetih i s kojim je 1992. stigao do krova Evrope.

BloombergAdria.com

I posle višedecenijske karijere, popularni trener i dalje je jednako motivisan i vatren pored košarkaškog terena, a publika ga obožava i kada njihovom timu ne ide.

U pohodu na nove uspehe s Parizanom, Željku Obradovaću najveću podršku pruža porodica, koju je pre mnogo godina zasnovao sa suprugom Vesnom.

Cenjeni trener je s Vesnom dobio dvoje dece – sina Đorđa i ćerku Anju, koje retko imamo priliku da vidimo u javnosti.

Dok mediji pišu da se Đorđe Obradović krenuo očevim stopama i odabrao košarku kao svoj životni put, Anju privlači nešto drugo, ali je i dalje veoma aktivna i ima prilično riskantne hobije.

Ona je rođena u Beogradu 1985, a živela je i u Parizu, Barseloni i LJubljani. Zanimljivo je da je ona bila tatin rođendanski poklon – rođeni su istog dana u godini, pa oni dele rođendan i u više navrata su nam pokazali kako zajedno gase svećice na torti.

– Najbolji deo mog rođendana je to što ga delim sa svojim dragim ocem... i najboljim prijateljem! – napisala je Anja na Fejsbuku jednom prilikom.

Anja je, prema pisanju medija, devojka koja govori čak sedam jezika, a svoju veliku ljubav prema umetnosti pretvorila je u posao, otvorivši u svom rodnom gradu galeriju Hestia. Ipak, najinteresantiji je njen hobi – padobranstvo!

Anja Obradović podarila je Željku unuku, kada je 2021. donela na svet ćerku Milicu.