Izvor:Foto: ATA images

PLJUŠTE OPTUŽBE: Slema dužna 8.000e?

Izvor: nportal

16.11.2023.

16:35

KAKO organizator koncerata tvrdi pevačica mu je ostala dužna čak 8.000e.

Hrvatski organizator koncerata Mario Lovrić ranije je govorio kako je pevačici Selmi Bajrami pozajmio prvo 5.000 evra kako bi uradila dve nove pesme, a zatim je tražila još 3.000 evra kakobi dala Dejanu Abadiću. 

BloombergAdria.com

 

Mario se sada ponovo oglasio, te istakao da mu pevačica i dalje nije vratila novac koji joj je pozajmio i javno je upitao kada će to učiniti.

- Zaista sam razočaran i zgrožen kakvim se stvarima bavi Selma. Iako je obećala da će mi vratiti pare, ništa od toga. Evo izdala je pesmu, radi, pevala je sada i u Americi, zarađuje, ali neće da mi vrati pare. Selma je mene blokirala na telefonu i žalosno je da se neko bavi takvim stvarima. Pomogao sam joj kada je kukala za pare, a sada neće ni da se javi a ni da vrati novac. Nije meni toliko do para. Uspešan sam čovek, ali me boli nepravda i pitam je javno “Selma kada mi vraćaš pare”? - rekao je Lovrić za medije. 

Podsetimo, Selmin DŽemo, menadžer pevačice Selme Bajrami, ranije je rekao da cela priča nema veze.

- Ta priča nema veze. Ako mu nešto nije jasno, neka se javi meni. Prosto, ona nije imala nikakve veze s tim. Prepustio sam mu da organizuje nastupe po Hrvatskoj, on je uradio jedan nastup, koji nije ispoštovao - rekao je DŽemo.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".