Izvor:Foto: Tiktok printskrin/stefke173

HIT POSTUPAK HRVATA: Zgadio javnost u programu uživo

Izvor: Nportal

21.11.2021.

14:27

U ZAGREBU su ovih dana aktuelni protesti usmereni na nove anti-kovid mere koje je uvela ta država. Pažnja gledalačke javnosti u jednom trenutku prešla je sa izveštavanja o skupu na postupak jednog zagrebčanina koji je očigledno kasno zapazio fokus kamere i uradio nešto što je neke zgradilo a neke nasmejalo. Taj postupak "lansirao" ga je u viralni sadržaj.

Jučerašnji protest protest protiv novih kovid mera u Zagrebu privukao je veliki broj građana iz čitave Hrvatske, a jedan snimak postao je pravi hit na društvenim mrežama. Na njoj se vidi kako muškarac prvo spušta ruku u pantalone i "češka" zadnjica, a potom par sekundi kasnije sa tom istom rukom se trlja po ustima i licu. Video je objavljen na Tiktok i već do podne je prikupio od 18 hiljada pregleda.
 

Video snimak je izazvao podeljene utiske javnosti. Nekima je njegov postupak smešan, a neke je zgrozio. Ipak, deo publike na Tiktoku iskoristio je video da se našali na račun glavnog aktera.

Neki od komičnih komentara su: "Car se dezinfikovao po licu","To se on namazao protiv korone","Proverava da mu nije ostao neki od političara", "Umiva se sunce malo" itd.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".