Izvor:Foto: Profimedia

GRUDI U PRVOM PLANU: Hajdi maltene gola na trci Formule 1

Izvor: nportal

21.11.2023.

20:15

HAJDI je uvek imala odlične modne odabire. Prisutene je ipak uspela da iznenadi svojim autfitom kada se pojavila na trci Formule 1, jer kako se mnogima čini ipak ja previše otkrila.

Manekenka Hajdi Klum ovog vikenda pojavila se na trkama Formule 1 u Las Vegasu, a nemačka manekenka u 50. godini pokazala je fantastičnu figuru i grudi.

Hajdi Klum na trkama Formule 1 u Las Vegas pojavila se noseći oversajz kožnu jaknu, mrežaste čarape i duboke čizme. Grudi... grudi su bile pod kontrolom prekrila ih je crnom jakom.

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pozira sa svojim suprugom Tomom Kaulicom. NJih dvoje su u braku od 2019. godine.

Kombinacija Hajdi Klum je više bila namenjena luksuznoj zabavi koju je organizovala kompanija Patron Tequila, nego Formuli 1, ali se svejedno pojavila u istom izdanju na oba događaja.

"Najbolji vikend u Las Vegasu. Hvala na gostoprimstvu", napisala je Hajdi u opisu fotografije.

Hajdi mnogi nazivaju kraljicom Noći veštica zbog pažnje koju posvećuje svojim kostimima, a ove godine se "pretvorila" u pauna.

Kostim se sastojao od uskog plavog bodija i maske sa žutim kljunom, dok joj je na vrhu glave bio je pernati ukras.

Hajdi se pridružio i njen suprug Tom Kaulic, koji je bio obučen kao veliko jaje i ćerka Leni Klum, koja je pozirala u ružičastoj odevnoj kombinaciji.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".