Izvor:Foto: Printskrin/Fejsbuk/Jutjbu/Srbija Danas

MIRKOV POLUBRAT: Zbog njegove majke Goca ostavljena-družile se

Izvor: Nportal

22.11.2023.

09:02

"OPROSTILA sam, ali nisam zaboravila. "

Goca Božinovska, ludo je volela Mirka Šijana. Ipak, iako je delovalo da je njihov brak skladan, nije tako bilo. Mirko ju je prevario sa njenom prijateljicom i komšinicom Gordanom. 

Gordana i Goca bile su u sobrim odnosima do 1996. godine, a onda Zoran napušta nju i decu. Tada se Goca seli sa decom na Novi Beograd, a Gordana je tri nedelje pre Šijanovog ubistva podarila sina bokseru. 

Šijanov mlađi brat poznat je javnosti tako što je trenutno u zatvoru, a ranije je ispunjavao stranice hronike zbog problema sa zakonom. 

"Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve OK. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja", rekla je svojevremeno Goca.

BloombergAdria.com

 

Mlađi sin ubijenog boksera, Zorana Šijana, Vukašin Šijan trenutno je u zatvoru, gde izdržava kaznu od godinu dana i dva meseca zbog nasilničkog ponašanja u restoranu "Užice" na Autokomandi prošle godine. Mlađi Šijan je tada udario pesnicom u glavu devojku koja je sedela za susednim stolom, a potom još jednom momku zadao više udaraca po glavi i telu. 

Pre nekoliko godina je priveden zbog navodnog učestvovanja u pucnjavi na Novom Beogradu sa nekoliko mladićau kojoj je u šaku ranjen Stefan R. (30). Vukašin je tada osumnjičen je da je podstrekivao druga da ubije muškarca koji je pokušao da spreči divljanje ove grupe mladića.

(Blic)