Izvor:Foto: Profimedia

SVETAO I PLAV: Drejk radio čak 3 testa očinstva

Izvor: nportal

28.11.2023.

14:35

MUZIČAR je svojevremeno priznao da zapravo nije želeo da otkrije javnosti da ima sina, sve dok nije bio siguran da je Adonis zaista njegovo dete. U očinstvo je posumnjao zbog karakterističnog izgleda ovog slatkog dečaka.

"On je zabavan tata. On pravi mnogo smešnih šala", prokomentarisao je ovaj petogodišnjak između ostalog.

BloombergAdria.com

 

No, publici je bila zanimljiva očigledna razlika u fizičkom izgledu oca i sina - dečak je svetle puti, ima velike, plave oči i bujnu, kovrdžavu, plavu kosu! Potpuna suprotnost od Drejka.

Drejk je Adonisa dobio u vezi sa francuskom umetnicom Sofi Bruso, ali reper nije potvrdio vesti o tome da ima sina sve do 2018. godine, kada je to obelodanio u stihovima jedne pesme.

BloombergAdria.com

 

"Iskreno, uradio sam DNK test, ali se u tranzitu uništio, pa su mi rekli da ne mogu da budu sigurni da li je 100 odsto moj sin ili ne. Dakle, bio sam u čudnoj situaciji u kojoj nisam želeo da kažem svetu da je to moj sin, a da u stvari nije. Ako pogledate mog sina, razumećete zašto sam imao ovaj stav. On je zadivlujuće dete sa najsvetlijim plavim očima i u tom trenutku jednostavno nisam znao", ispričao je on 2019. godine.

Drejk je istakao da je posle morao da uradi još dva DNK testa u dve različite kompanije kako bi dobio konačnu potvrdu da je Adonis njegov sin.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".