Izvor:Foto: Instagram printskrin/ snezanafi, Foto: Instagram printskrin/jovanagajic

ŽENE SRPSKIH FUDBALERA: Lepe i uspešne - evo čime se bave

Izvor: Nportal

22.11.2021.

11:01

SVI su upoznati sa izrazom zanimanje - žena fudbalera, ono je danas veoma unosno, a mlade devojke nažalost teže tome da ulove nekog takvog tima, i time "reše" sve probleme. Supruge srpskih fudbalera izuzetno su popularne na društvenim mrežama, gde na desetine hiljada pratilaca svakodnevno prati njihove aktivnosti i fotografije koje ostavljaju bez daha.

Pomenimo neke od njih.

Ana Rajković, supruga je srpskog golmana Predraga Rajkovića. Ona se ranije bavila manekenstvom, ali i modnim dizajnom. Danas je posvećena suprugu i njihovom sinovima Relji i Tadiji

Snežana Borjan supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana, pre nego što je otpočela ljubavnu vezu sa sadašnjim mužem bila je na poziciji direktorke marketinga FK Partizan.
"Svesno sam napustila poziciju direktora marketinga u Humskoj i nisam se pokajala zato što je porodica iznad svega. Imam novu ulogu, trudim se da Milanu budem oslonac kada na terenu ne ide baš sve kako je zamislio i verujem da u tome uspeva - izjavila je Snežana tada.

Jovana Švonja godinama je u braku sa fudbalerom Filipom Đorđevićem, sa kojim ima dvoje dece i svi žive u Italiji. Po zanimanju je manekenka a iza sebe ima uspešnu karijeru u ovom poslu.

Poslednjih godina ne bavi se aktivno manekenstvom, ali sa pratiocima na društvenim mrežama redovno deli izazovne fotografije.

Jovana Gajić i Zoran Bambi Tošić, su još jedan fudbalsko - manekenski par.

Jovana je takođe manekenka, imaju sina i ćerku, dok Bambi iz prethodnog braka ima još dve ćerke.

Katarina Grujić, svima poznata pevačica, nedavno je postala supruga fudbalera Marka Gobeljića, i sada čekaju bebu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#žene fudbalera #Žene fudbalera zanimanja #Snežana Borjan #Jovana Grujić #Katarina Grujić #Ana Rajković #Jovana Đorđević