Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/majamarijanaoffical, reprint Sabor

Znate li koji POZNATI VODITELJ je prvi muž Maje Marijane?

Izvor: Nportal

04.12.2023.

18:03

O drugom suprugu Maje Marijane se često piše, a retko ko zna da je imala brak pre njega.

Pevačica Maja Marijana bila je tokom devedesetih jedno od omiljenih imena na estradnom nebu Srbije. Atraktivnim izgledom mamila je uzdahe muškog dela publike, a svojim glasom uveseljavala sve ostale.

Osim zbog pesama, koje mnogi i danas vole da slušaju, Maja je u medijima bila prisutna i zbog svog burnog ljubavnog života. Pevačica iza sebe ima dva braka iz kojih je dobila dve ćerke Anđelu i Milicu.

BloombergAdria.com

Maja Marijana je stariju ćerku dobila je sa poznatim televizijskim voditeljem Željkom Stefanovićem. NJih dvoje su bili u braku 3 godine, a onda su odličili da se raziđu. Ostali su u dobrim odnosima i oboje brinu o ćerki, koja je izgrasla u pravu lepoticu.

Nakon toga, Maja Marijana je pronašla novu ljubav. Ona se udala za 15 godina mlađeg Mladena Šmakića i sa njim je dobila ćerku Milicu. 

Stefanović je svojevremeno govorio o braku sa Majom i otkrio da su ostali u dobrim odnosima.

- Bili smo u braku od 1995. do 1998. i to je bio brak iz ljubavi. Upoznali smo se 1994. u mojoj emisiji ‘Uz nedeljni ručak’ na Trećem kanalu, a kada nam više nije išlo, razveli smo se. Imamo divnu ćerku Anđelu, koja ide kod majke i čuje se sa njom. Anđela je odlična učenica drugog razreda gimnazije i govori savršeno engleski i nemački jezik i bavi se sportom - izjavio je on pre nekoliko godina za domaće medije.

BloombergAdria.com

Iako je sa prvim partnerom ostala u dobrim odnosima, sa Mladenom to nije bio slučaj. Nakon njihovog razvoda mnogi mediji su pisali o problemima koji postoje među njima, a za čije rešenje nisu mogli sami da pronađu rešenje, već su ih tražili na sudu.