Izvor:Foto: D.Mišić/V.Danilov

SVE VIŠE NEDOSTAJE: Tri godine od DŽejeve smrti

Izvor: Nportal

06.12.2023.

07:41

IZA legendarnog DŽeja ostalo je 13 albuma koje je izdao od 1988. do 2003. godine. Posle toga snimao je samo singlove. Danas je tri godine od njegove smrti.

DŽej Ramadanovski, rođen je 29. maja 1964. godine, a važio je za jednog pod najvećih jugoslovenskih i srpskih pevača. NJegova muzička karijera počinje 1987. godine. Preminuo je 6. decembra 2020. u Beogradu, u 56. godini života, zbog srčanog zastoja.

Rodio se u višečlanoj porodici obućara Mazlama i radnice Gradskog zelenila Barije Ramadanovski kao jedino muško dete.

DŽejova porodica poreklom je iz opštine Resan u Makedoniji. Pevač je mladost proveo u Skenderbegovoj ulici na Dorćolu.

Nakon što su roditelji razveli, živi sa bakom a zbog maloletničke delikvencije i po domovima.

BloombergAdria.com

 

- Prošle su dve godine, ali uspomene na tebe nikada neće proći. Nedostaješ svakog dana, sve više i više, zauvek u mom srcu -  pisalo je na ogromnom buketu koji se nalazio na pomenu dve godine od njegove smrti. 

Podsećanja radi, u njegovu čast snimljen je film "Nedelja“, premijera je zakazana za 16. januar, a održaće se u Beogradu, prenosi Kurir.

Prikazivanje filma održaće se u MTS dvorani, a novosadska premijera biće održana dan kasnije, 17. januara.

Film koji je rađen po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića u redovno bioskopsko prikazivanje kreće od 18. januara. 

Sjajna glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan i Nela Mihajlović, dočaraće nam duh Dorćola kroz priču o odrastanju jedne od najvećih zvezda na ovim prostorima.