Izvor:Foto: Profimedia, Tviter printskrin/Florian Ederer

"NEKO MORA DA MU KAŽE!": Prozivke na račun Nadalovog izgleda

Izvor: Nportal

09.12.2023.

16:27

NAJNOVIJE fotografije i snimci španske teniske zvezde Rafe Nadala šire se društvenim mrežama.

Čuveni španski teniser Rafael Nadal saopštio je pre nekoliko dana da je spreman za povratak na teren i da ćemo ga uskoro gledati u Brizbejnu.

BloombergAdria.com

Popularni sportista najavio je da će učestvovati na tuniru koji pripada seriji 250, a priznaje da ne zna hoće li biti konkurentan nakon brojnih povreda i operacije.

On se svojim navjiačima obratio putem društvenih mreža, u snimku kojim je pokazao kako danas izgleda, a budući da ga već neko vreme ne viđamo, mnogi su iznenađeni time koliko se šarmantni Španac promenio.

Na društvenim mrežama pojavila se i jedna novija Nadalova fotografija s fanom, na kojoj teniser izgleda iscrpljeno, a negativni komentari uglavnom se tiču njegove proređene kose.

"On izgleda mnogo starije od 37 godina", "Šta se desilo s Rafom?", "Nadal je ostario preko noći"... neki su od komentara, dok je jedan korisnik mreže X napisao da "neko mora da kaže Rafaelu Nadalu da je vreme za tretman Andrea Agasija", aludirajući na činjenicu da je čuveni teniser obrijao glavu kada se pomirio s time što ćelavi.

Rafael Nadal proslavio je u junu 37. rođendan. Rođen je u Manakoru, u Španiji, a tokom karijere je osvojio 22 titule na grend slemovima, od toga čak 14 na Rolan Garosu. Uz to je osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama i u pojedinačkoj konkurenciji i u igri parova.

Krajem prošle godine, Rafa je postao otac, kada je njegova suprgua Marija Franciska Pereljo, poznatija kao Ćiska, na svet donela njihovog sina, koji je dobio tatino ime.