Izvor:Foto: O. Radošević, Instagram printskrin/anafranic_

ZBOG NJEGA NAPUSTILA GLUMU Anin bivši muž - poznati sportista

Izvor: Nportal

09.12.2023.

17:18

ANA Franić je i danas u odličnim odnosima sa bivšim mužem, ali ne samo zbog dece, kao što je slučaj kod mnogih nekadašnjih parova.

Ana Franić je mnogima bila jedna od omiljenih domaćih glumica. Našu publiku je najviše kupila rolom u popularnoj seriji Mješoviti brak, gde je igrala sa Slobodom Mićalović i Andrijom Miloševićem. 

Međutim, kada je bila na vrhuncu slave, ona je napravila veliki zaokret u životu. 

Zaljubila se, udala i zbog ljubavi napustila Srbiju i filmsku karijeru. Otišla u Split, odakle je momak koga je zavolela. 

- Ja ne bih bila ja da se u životu nisam vodila srcem. Divna odluka je bila da odem iz Beograda u Split. Iz te divne odluke sada imam dvoje dece - rekla je jednom prilikom Ana, koja je nedavno otkrila i kako održava svoju liniju.

LJubav je trajala sedam godina, a čovek sa kojim je bila je uspešan sportista, ali se bavi jednom ne baš standardnom sportskom disciplinom.

Barem ne baš standardnom za zemlje koje nemaju more, a u pitanju je ronjenje. 

Marko Ožaković, bivši Anin suprug, je profesionalni ronilac, a lepa glumica je sa njim dobila dva sina - Andriju i Martina. 

Nakon što su odlučili da se raziđu, Ana se sa decom vratila u Beograd, ali je i ostala u dobrim odnosima sa Markom. 

- Provela sam divnih sedam godina sa čovekom koji zaslužuje moju ljubav i poštovanje, od sada pa zauvek. To je otac moje dece, moja porodica, za ceo život i to će tako biti. Smatram da je to jedino ispravno i normalno za ljude koji su proveli neko vreme zajedno, a imaju zajedničku decu – rekla je za svojevremeno za “Scenu” Franićeva.

Kako kaže, na prvom mestu im je da budu dobri roditelji svojoj deci, ali nisu u dobrim odnosima samo zbog dece.

- Drugačije taj razvod ne bih mogla ni da zamislim. Pre svega, mi smo roditelji našoj deci sada i zauvek. Hteli mi to ili ne, moraćemo da se slažemo, a i zašto ne bismo kada je sve ispalo kako treba da bude - rekla je Ana. 

Ana je, od kada se vratila u Beograd, opet počela da radi, tako da imamo prilike da je opet gledamo.

#Ana Franić #glumica Ana Franić #Ana Franić bivši suprug #VIP