Izvor:Foto: ATA images, Profimedia

HRABRO SRCE: Pevačica 3. put pobedila rak,evo ŠTA je spasilo

Izvor: nportal

10.12.2023.

15:47

BOJANI JE ova godina bila uspešna, ali i teška pošto se na samom početku susrela sa kancerom.

Trostruka pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", pevačica Bojana Barjaktarević, prisutna je godinama na muzičkoj sceni, ali je pažnju javnosti skrenula na sebe tek u pomenutom takmičenju.

BloombergAdria.com

 

NJena života priča je rasplakala mnoge, budući da joj je početkom godine, po treći put, dijagnostikovan rak dojke, pa je opet prolazila kroz mučne hemoterapije i zračenja.

Bojana je svojim glasom više puta rasplakala članove žirija, publiku i gledaoce, a njena životna priča takođe nikog nije ostavila bez suza.

BloombergAdria.com

 

Pevačica je sada dobro, ali će uvek biti oprezna i obazriva, pa će redovno ići na kontrole kao i do sada, a istakla je da je ova godina za nju bila odlična.

- Ova godina je za mene bila odlična. Bilo je puno rada, reda i discipline. To je neka moja vodilja u životu. Neka takva bude i 2024. i ja se neću buniti - rekla je ona i otkrila kako se sada oseća.

- Daće Bog da bude sve u redu. To su neke stvari koje niko ne može da vam garantuje. Ali ja se sad osećam odlično. Vodim računa i pazim. Pijem čajeve, pijem svašta za imunitet. Presudno je pričati o tome. Pogotovo ženama, jer žene znaju da i po deset godina ne odu na pregled, a onda se uplaše i ne odu i svašta može da bude. Najvažnija je preventiva, treba ići na preglede na svakih šest meseci. Mene je to spaslo - istakla je Bojana.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".