Izvor:Foto: V. Danilov

ŠURAK MU POZNATI SPORTISTA: Ovo je rođeni brat Jezdine žene

Izvor: Nportal

10.12.2023.

17:53

GLUMAC Nenad Jezdić važi za jednog od najtalentovanijih glumaca današnjice. On je izgradio kvalitetnu karijeru, a ne želi sebe toliko da ističe. Svoju porodicu čuva od javnosti.

Iako zajedničke fotografije nikada nisu dospele u javnost, nije tajna da je već četvrt veka u skladnom braku sa suprugom Sarom. Venčali su se 1996. godine u manastiru "Visoki Dečani", na Kosovu i Metohiji, u prisustvu članova porodice i prijatelja, među kojima su bile brojne Nenadove kolege. U godinama koje su usledile dobili su četvoro dece - tri ćerke i sina.

BloombergAdria.com

- Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - ispričao je jednom prilikom glumac o tome zašto javnost malo zna o njegovoj supruzi.

Među zvanicama je, naravno, bio i mladin rođeni brat, a malo je poznato da je reč o našem proslavljenom rukometašu Aleksandru Saši Blagojeviću, koji je po okončanju igračke karijere postao predsednik Rukometnog kluba Partizan.

BloombergAdria.com

Na Blagojevićevom zvaničnom profilu može se naći podatak da je rođen 1971. godine u Kragujevcu, da je rukomet igrao za vodeće klubove Srbije i Evrope, ali i podsećanje da je 1996. godine sa reprezentacijom osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu.

Zanimljiv podatak iz njegove biografije je da govori čak pet jezika: španski, grčki, portugalski, engleski i nemački.