Izvor:Foto: RTS printskrin/TV Slagalica

PRVI DEO 0,NA KRAJU RAZLIKA 58: Tragač iz Potere u Slagalici

Izvor: Nportal

10.12.2023.

19:46

SUDAR velikih asova brojnih kvizova.

Večerašnja epizoda popularnog kviza "Slagalica" ostavila je gledaoce prikovane za televizor, bez daha, do samog kraja. Dva velika takmičara borila su se za pobedu po svaku cenu, a rezultati su bili neverovatni.

Na plavoj poziciji bio je Vladimir Krnača (56) iz Bačkog Petrovca koga javnost zna po učešću u brojnim kvizovima, a posebno po epizodi iz "Najslabije karike".

Vladimir, koji je inače po zanimanju građevinar i koji ima četvoro dece, već se piše puta pojavljivao u "Slagalici" i svaki put je postigao fantastične rezultate, te je čak dve godine za redom odneo pobede u pomenutom kvizu.

BloombergAdria.com

Ipak, na crvenoj poziciji našao mu se ravnopravan suparnik. Žarko Stefanović koji je i sam više puta odneo pobedu u "Slagalici", a bio je i pobednik "Super finala" 2017. godine, sada je tragač u "Poteri", a svoje znanje pokazao je večeras u pokušaju da pobedi protivnika.

Na samom početku večeri, Vladimiru je išlo mnogo bolje. On je odneo sve poene na slovima, a pobedio je i u prvom delu igre "Moj broj", te je u jednom trenutku imao 25 poena dok Žarko nije imao nijedan.

Kako su odmicale igre Žarko se približavao protivniku, da bi kod "Ko zna zna" preuzeo vođstvo i napravio značajnu razliku.

Tragaču, koji je u početku bio malo neraspoložen, popravilo se raspoloženje, a igranje je završio sa čak 58 poena razlike, što znači da nas sutra uveče očekuje još jedno napeto veče u kvizu.

(Kurir.rs)