Izvor:Foto: Milena Anđela

KRAH VEZE PRED OLTAROM Voditeljka ludo volela poznatog glumca

Izvor: Nportal

24.12.2023.

12:07

DANIJELA i Stefan Buzurović su u braku već punih deset godina. Oni se još vole kao prvog dana i važe za jedan od naših najlepših javnih parova.

Stefan i Danijela Buzurović su danas jedan od naših najpoznatijih javnih parova, ali mnogi zaboravljaju da je lepa voditeljka bila u ozbiljnoj vezi sa jednim kolegom svoga muža. 

Danijela i Stefan Buzurović su u braku već punih deset godina. Oni se još vole kao prvog dana i važe za jedan od naših najlepših javnih parova. 

BloombergAdria.com

Lepa voditeljka i poznati glumac su dobili i dvoje dece u tom periodu, a dali su im neobično lepa i retka imena za naše podneblje. 

Sin im se zove Nestor, a ćerka Klara. No, mnogi zaboravljaju da je Danijela pre Stefana bila u ozbiljnoj vezi sa jednim njegovim kolegom. 

U pitanju je glumac Nenad Stojmenović, a Danijela je tada nosila svoje devojačke prezime Jankov. 

BloombergAdria.com

Domaći mediji su 2006. godine pisali kako je došlo do kraha njihove ljubavi, što je mnoge iznenadilo, pošto su im mnogi predviđali i brak. 

U tom periodu Nenad je glumio u hit serijima Mješoviti brak i LJubav u zaleđu.

Tokom druge je živeo u glavnom gradu Hrvatske, gde je voditeljka često posećivala. A sve je zatekla vest da je, kada se Nenad vratio u Beograd, ovaj par rskinuo.

BloombergAdria.com

- Verovao sam da ćemo po završetku snimanja „LJubavi u zaleđu“ i povratka u Beograd Danijela i ja započeti zajednički život. Međutim, prekinuli smo. Ne želim to da demantujem kad je tako - rekao je svojevremeno Nenad.