Izvor:FOTO: Instagram printskrin/nikolicnemanjafb /ATA

"ON NIKAD NIJE PLATIO KAFU": Kolega napao Darka Filipovića

Izvor: nportal

05.01.2024.

09:38

DARKO FILIPOVIĆ zaradu do svojih nastupa gleda da pametno uloži, tako gleda da kupuje što više nekretnina.

Pevač Darko Filipović nedavno se našao u centru skandala nakon što ga je supruga Jasmina navodno prevarila sa njegovim drugom, pa je posle 12 godina usledio razvod braka.

BloombergAdria.com

 

Pevač je odmah posle skandala otputovao na egzotični Tajland, a čini se da mu je ovo putovanje i te kako prijalo. On je sa ove daleke destinacije podelio gomilu fotografija i snimaka, a mnogi njegovi pratioci začuđeni su šta sve sme i želi da proba.

BloombergAdria.com

 

NJegov kolega Nemanja Nikolić prokomentarisao je jednom prilikom vest da je njegov kolega kupio dva stana u Grčkoj i tom prilikom isprozivao Darka.

- Svaka čast, meni je drago da to čujem, štedeo je na vreme. Imali smo i mi neke ušteđevine, ali sve je to presušilo, a život u Beogradu je skup, imamo troškove, decu, moramo da se hranimo, a kad to presuši može da bude opasno. On nama kafu nikada nije platio i kada smo puno para zarađivali i bili najpopularniji. On je od dinara pravio tri, to je umetnost i treba da mu zavidimo. Svaka čast, ja smem da ga prozovem jer smo zajedno počeli, bili tim i kao braća, ja smem to da mu kažem - rekao je Nemanja Nikolić jednom prilikom u emisiji "Ekskluziv".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".