Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official/Ata images

JANJUŠ DONEO ODLUKU: Da li se posle tragedije vraća u Elitu?

Izvor: Nportal

05.01.2024.

11:00

MARKO Janjušević je krajem prošle godine doživeo porodičnu tragediju. NJegom najmlađi brat, Mihailo, izvršio je samoubistvo.

Gledaoci su pominjali da će Janjuš ostati uz porodicu posle ove tragedije, ali pošto mora da zaradi i da skrene misli, Marko se ipak vraća u Zadrugu 7 Elita: 

BloombergAdria.com

 

- Janjuš će se ipak vratiti u rijaliti. Najverovatnije će to biti za par dana posle Božića, ali još uvek nije tačno utvrđeno kada će se to dogoditi - priča dobro obavešten izvor i dodaje:

- Postigao je dogovor. Teško mu je da posle smrti brata ponovo stane pred kamere, ali je svestan da će mu vreme u rijalitiju brže proći i da sada nažalost ništa ne može da promeni - zaključuje dobro obavešten izvor za "Blic".

Mihailo Janjušević (27), rođeni brat aktuelnog učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša oduzeo je sebi život pre nekoliko dana u stanu u Beogradu.

SOS telefon za prevenciju samoubistva


Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva dostupna je 24 sata dnevno. Ona je deo projekta Ministarstva zdravlja i Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Na raspolaganju je tim edukovanih profesionalaca iz domena mentalnog zdravlja, koji pružanjem podrške i pomoći, savetima i intervencijom u kriznim situacijama rade na prevenciji samoubistva.
Oni kojima je neophodna pomoć mogu da pozovu na broj 0800/309-309, opcija 1.
Prema poslednjem preseku Republičkog zavoda za statistiku, tokom 2020. godine samoubistvo je izvršilo 895 osoba.