Izvor:Foto: ATA images, Jutjub printskrin/SIMA FILM

KIJA BILA SA REPEROM: Zajedno u spotu - istetovirala stihove

Izvor: Nportal

25.11.2021.

18:02

KRISTINA Kija Kockar u javnosti je postala poznata nakon pobede u rijaliti programu "Zadruga" i svi su je zapamtili kao suprugu Slobe Radanovića, koju je javno prevario. Ona je nakon toga izgradila sebi muzičku karijeru ali malo ko zna da je bila sa poznatim reperom.

Jednom prilikom, pevačica je priznala da je bila u vezi sa reperom Ognjenom Kostićem Strukom, koji joj je posvetio i pesmu.

BloombergAdria.com

 

Ona je u toku učešća u "Zadruzi" rekla:

- On i ja smo bili... On je bio moja velika ljubav. Ja sam mislila da ti je to Slobodan rekao, au, majko moja. Evo, ekskluzivno da ti kažem, on je jedina poznata ličnost sa kojom sam bila, sve ostalo nije tačno. Da li me zezaš da to znaš? Jedino kada sam ušla, pomislila sam na njega. Sigurno mi se smeje sada. Mi smo se voleli, bili smo u velikoj ljubavi, živeli smo zajedno. To je bila velika ljubav, ali nam nije uspelo - prisetila se Kija, a otkrila je i to da se Sloba i Struka poznaju, te da je njenom još uvek zakonitom suprugu reper uvek bio trn u oku.

- Ne slušam šta pričaju, briga me šta misle, jer kad treba da te pustim ja te jače stisnem. I ne znam šta će biti sa mnom posle ove kiše, zovu me da uđem, ja bih radije da kisnem - piše na Kijinim leđima.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".