Izvor:Foto: Radio Magnum

UŽAS KOD ZAJEČARA: Poginuo vozač, telo poslato na obdukciju

Izvor: S. M. J./Novosti

08.01.2024.

16:23

OSNOVNO javno tužilaštvo naložilo je obdukciju tela poginulog A. A. koji je jutros oko 7.30 sati, vozeći „opel astru“, na magistralnom putu Negotin–Zaječar izazvao saobraćajnu nesreću.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Zaječar, iz pravca Negotina, tragično je nastradao vozač „opel astre“ A. A.. 

Vozač „sitroena“ muškarac B. B, koji je učestvovao u ovom sudaru, zbrinut je na Urgentnom odeljenju zaječarskog Zdravstvenog centra. Srećom, on je lakše povređen.

Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru saopštilo je da je do udesa došlo kada je vozač putničkog motornog vozila marke „opel astra“ krenuo u preticanje.

- Sada pokojni A. A., na delu puta na kome je preticanje zabranjeno, započeo je radnju preticanja putničkog motornog vozila „škoda fabija“, u kom trenutku mu je u susret iz suprotnog smera naišlo putničko motorno vozilo „sitroen C4“, kojim je upravljao B. B. – navodi se u saopštenju OJT Zaječar.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

 

U direktnom sudaru A. A. je izgubio život, a B. B. je zadobio lake telesne povrede. Osnovno javno tužilaštvo je naložilo obdukciju tela poginulog vozača.