Izvor:Foto: ATA images

BIKOVIĆ DOŠAO PO SINA Iz porodilišta ga izveo na POSEBAN DAN

Izvor: Nportal

13.01.2024.

17:38

MILOŠ Biković i njegova izabranica Ivana Malić dobili su sina Vasilija, a glumac je sada krenuo u porodilište da izvede bebu i mamu.

Glumac je stigao u bolnicu sa nosiljkom, a potom se vratio i po torbu. Kako smo primetili, Biković je bio veoma uzbuđen.

Ono što je zanimljivo da će Ivana sa njihovim sinom izaći iz bolnice baš na Milošev rođendan.

Inače, Biković je rođenje naslednika slavio uz trubače, te je na Instagramu podelio i snimak sa slavlja.

- Moja braća Cigani mi kažu ,,imaš cigansku dušu’’ i to mi je jedan od najlepših komplimenata. Volim ih jer je duša danas deficitarna roba. (Ne zna se šta je gore, što je deficitarna ili što se posmatra kao roba.) A moji prijatelji, sa mnom u radosti i tuzi, hvala vam za sve. Rođendan nije ni počeo a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam NJEGA… Najveći blagoslov od svih - napisao je glumac u opisu videa.

NJegova izabranica Ivana Malić na svet je donela zdravog naslednika, a glumac je svojevremeno pričao o svom odrastanju, ali i tada potencijalnoj prinovi koja je danas postala njegova java.

- Život nije lak ni za koga od nas. Možda će moj sin imati bogatog oca, ali ja nisam imao tu sreću. U ranoj mladosti sam naučio da se odričem onoga što roditelji ne mogu da mi priušte. To me nije umanjilo kao dečaka, kasnije tinejdžera i muškarca. Oni koji su imali sve nisu znali vrednosti ne samo materijalnih stvari, već i onih životnih. Kod mene se uvek javljala želja da sebi zacrtam ciljeve takve da mi za njih treba snaga celog uma i tela. Mali snovi do kojih se lako dođe nikada nisu značili ništa - rekao je Miloš Biković ranije za "Alo".