Izvor:Foto: ATA images/Z. Jovanović Mačak/Jutjub printskrin/Svetlana Ceca Raznatovic

IGRA DŽEJEVU PRVU LJUBAV: Ko je fatalna plavuša iz "Nedelje"?

Izvor: Nportal

16.01.2024.

21:11

VEČERAS se u "MTS Dvorani" održava premijera filma "Nedelja" koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, DŽeja Ramadanovskog.

Dugo očekivani film "Nedelja" o DŽeju Ramadanovskom ima večeras svoju beogradsku premijeru, a među brojnim glumcima koji igraju u ovom ostvarenju, pojavila se i mlada glumica Maša Đorđević.

Maša u filmu tumači lik atraktivne plavuše sa Dorćola - Nine koja je bila pevačeva prva ljubav i simpatija iz detinjstva.

BloombergAdria.com

 

Glumica Maša Đorđević otkrila je detalje o svom liku, ali i istakla šta joj je bilo najdragocenije u radu na projektu.

- Za razliku od ostalih likova koji su istorijski i istiniti, Ninin lik je fiktivan i nastao je po motivu "bele žene", o kojoj DŽej često govorio. Izuzetno dragoceno u radu na ulozi je bilo to što je scenarista Stefan Bošković jako lepo opisao lik, dosta životno, nije jednodimenzionalan, istakla je Maša za Tanjug.

BloombergAdria.com

 

Na crvenom tepihu povodom premijere filma "Nedelja" su se pored Maše Đorđević pojavili i glavni glumac ovog ostvarenja, Husein Alijević kao DŽejeve ćerke, Ana i Marija Ramadanovski, Ceca i Anastasija Ražnatović, kao i pevačica Marija Šerifović.

Slike sa premijere možete pogledati u galeriji ispod: 

Podsetimo, film "Nedelja" prikazuje život DŽeja Ramadanovskog, njegovih bliskih prijatelja, ali i duh Dorćola sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.