Izvor:Foto: Jutjubprintskrin/Pink.rs

OPTUŽILA GA ZA NASILJE: Ova voditeljka je Laziću rodila sina

Izvor: Nportal

27.11.2021.

08:42

ŽARKO Lazić, srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac i voditelj našao se u centru skandala nakon što je priveden pod sumnjom da je na placu, koji je bio namenjen za gradnju kuće za socijalno ugrožena lica, sebi sazidao kuću.

Mediji već danima bruje Laziću i pomenutom slučaju, a malo ko zna da je on svojevremeno bio u braku sa voditeljkom emisije “Premijera vikend specijal”, Bojanom Lazić.

BloombergAdria.com

Žarko i Bojana Lazić dobili su sina koji je nedavno proslavio 12. rođendan i kojem su maksimalno posvećeni. Uprkos razvodu, glumac i voditeljka su u odličnim odnosima, a on ju je jednom prilikom i iznenadio pojavljivanjem usred programa živo kada je istakao da će ona “uvek biti žena njegovog života”.

- Ona je moja bivša žena, ona je prelepa, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvek žena mog života. Sin više sluša mamu. Ko je blaži u vaspitanju? Mi imamo jednake mere, pravimo kompromise. Nije mnogo trošila kada je bila sa mnom - rekao je Lazić tada u emisiji “Premijera vikend specijal”.

BloombergAdria.com

Bojana i Žarko sedam godina su bili u braku, u njemu su dobili sina Mateju, a upoznali su se prilikom putovanja u Grčku, gde su oboje učestvovali u snimanju spota za grupu "Flamingosi". Varnice su sevnule već u autobusu, što je svojevremeno potvrdio i sam Žarko.

- Spazio sam je pri ulasku u autobus. Odmah mi se dopala i poželeo sam da se zbližimo. Uspeo sam u tome i posle sedam dana znao sam da je to žena sa kojom želim da provedem život. Ona se u početku opirala, ali nije mogla da mi pobegne - rekao je on u jednom intervjuu.

BloombergAdria.com

Međutim, 2016. godine usledio je razvod, a Bojana je tada za domaće medije potvrdila da je brakorazvodna parnica u toku. Kada je upoznao Bojanu, Žarko je iza sebe već imao jedan brak, koji je potrajao samo tri meseca. Reč je o njegovoj prvoj supruzi Kseniji sa kojom ima starijeg sina Andriju, a koja ga je optužila za nasilje.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".