Izvor:Foto: Profimedia

TRIKOVI DOMAĆICA: Kako se rešiti smrada cigareta u domu

Izvor: Nporta

27.11.2021.

13:27

SAVETI za čišćenje koje izvesna gospođa Hinč deli na Fejsbuku postali su toliko popularni da ih dele i njeni obožavaoci. Osim toga, oni su i sami počeli da dele svoje trikove, piše britanski "San".

Gospođa Hinč je omiljena britanska influenserka koja deli savete za čišćenje na jednoj Fejsbuk grupi koja ima skoro 700.000 članova.

Pratiteljka Paula Čempion postavila je pitanje u grupi: "Može li mi iko preporučiti kako da uklonim miris dima cigareta iz doma?" Ona je kupila kuću u kojoj se pušilo 30 godina i smrad je zaista grozan.

Obožavaoci gospođe Hinč obasuli su je trikovima za uklanjanje nepoželjnog smrada.

BloombergAdria.com

 

- Vrlo ste hrabri jer ste kupili dom pušača, to nije za one slabog srca! Ako imate drvene podne daske koje su najverovatnije pune katrana, najbolje bi bilo da ih uklonite i da zidove ogolite do cigle, a onda sve površine, zidove i tavanicu dobro operete najmanje pet puta - savetovala joj je Kler Viver.

- Šećerni sapun odličan je za čišćenje svih površina, a pre toga sklonite tepihe - nadovezala se jedna pratiteljka. Druga je, pak, predložila Pauli da kupi boju koja blokira mirise.

- Ako je smrad ušao u tepihe ili tkanine u stanu, najbolje ih je baciti i kupiti nove - glasio je još jedan od saveta.

- Narežite luk na pola, pa ga ostavite u svakoj prostoriji da upija mirise - napisala je Rakel Marvin.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".