Izvor:Foto: RTS printskrin

OTKRIVENO: Borka Tomović je KAPETAN - o ulozi u Crnoj svadbi

Izvor: Nportal

28.11.2021.

08:05

GLUMICA Borka Tomović tumači jednu od uloga u popularnoj psihološkoj seriji "Crna svadba". Međutim niko nije mogao da nasluti da je upravo ona Kapetan, o kome se tokom svih epizoda nagađalo.

U poslednjoj epizodi serije "Crne svadbe", možemo videti da je jedan od glavnih krivaca za sva dešavanja zla supruga Miće Đurića, koja ni danas nije ostarila, od 1976. godine.

BloombergAdria.com

 

Ona je Kapetan, dok u ovoj sezoni nije otkriveno ko je Crni vojvoda.

Takođe, u poslednjoj epizodi serije shvatamo da se nečastivi uselio u nove žrtve, te da je još jedan masakr na pomolu. Mića je opet u Beogradu, a široka lepeza junaka, glavnih i sporednih, deo je procesa katabaze. Prvu sezonu zatvara scena iskasapljene Danijele Blagojević koja je ipak živa.

Glumica Borka Tomović, o svojoj ulozi u "Crnoj svadbi", govorila je za  "Tanjug Reflektor":

-  Serija ''Crna svadba'' je jedan od najuzbudljivijih scenarija koje sam imala priliku da pročitam. To je nešto što nisam mogla da ispustim iz ruku i sigurna sam da će samim tim gledaocima biti još mnogo uzbudljvije. 

BloombergAdria.com

 

Umetnica je gostujući u jednoj od emisija na Rts-u otkrila da je bila oduševljena svojim likom u seriji, i vremenom sa kojim je morala da se poistoveti.

- To je bila jedna od onih serija koje dok sam čitala jedva sam čekala da saznam šta će se dalje desiti, ali ne samo sa mojim likom nego uopšte u celoj seriji - objašnjava poznata umetnica.

- Lik Vesne koji igram je u epohi, odnosno u 70-tim godinama 20. veka tako da mi je bilo interesantno da se vratim u to vreme i vizuelno, a i da doživim Beograd iz tih godina, da to vidim kroz fotografije svojih roditelja - objasnila je Borka. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".