Izvor:Foto: ATA images, Jutjub printskrin/Firefly Productions

ZA NJIM LUDE SRPKINJE: Ko je bivša supruga Jadrana Malkoviča?

Izvor: Nportal

01.02.2024.

12:03

JADRAN Malkovič jedan je od najzgodnijih i najharizmatičnijih glumaca na domaćoj sceni poslednjih godina.

Glumac Jadran Malkovič tema je medija još otkako se pojavio u kontroverznoj sceni orgija u seriji "Crna svadba".

BloombergAdria.com

Jadran Malkovič jedan je od najzgodnijih i najharizmatičnijih glumaca na domaćoj sceni poslednjih godina.

Podsetimo, on je odglumio ulogu bivšeg supruga Nataše, koju je igrala glumica Jelena Đokić, a njihova scena u bazenu bila je komentarisana dugo nakon što je prvi put prikazana na malim ekranima.

Jadran Malkovič je nemačko-britanski glumac srpskog porekla, a život ga je vodio od Leverkuzena, preko Velike Britanije, do Srbije. Inače, njegov daleki rođak je slavni DŽon Malkovič, koji potiče iz Crne Gore.

BloombergAdria.com

Mada je poslednjih godina sve popularniji i na našem glumačkom podneblju, on je igrao u brojnim britanskim i nemačkim ostvarenjima, a pojavio se i u čuvenom "Ratnom konju" Stivena Spilberga, koji je bio nominovan za Oskara.

Osim u "Crnoj svadbi", neka od novijih ostvarenja gde imamo priliku da gledamo zgodnog glumca jesu "Heroji Halijarda" i "Azbuka našeg života".

Ipak, o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo toga. Međutim, jedan veoma zanimljiv detalj sam je svojevremeno otkrio na Instagramu.

Harizmatični glumac iza sebe ima brak sa lepom Katarinom, a premda se ne zna mnogo o tome, on je jednom prilikom demonstrirao koliki je šmeker i ukazao veliko poštovanje bivšoj supruzi.

Malkovič je svojoj bivšoj supruzi, sa kojom je očito ostao u izuzetnim odnosima, čestitao rođendan objavom na društvenoj mreži Instagram.

-  Ako vam sadašnji partner ima bar polovinu kvaliteta koje ima moja bivša supruga, onda ste ok. Pridružite mi se da poželimo Katarini srećan rođendan - napisao je on u opisu Katarinine rođendanske fotografije.

Malkovič je jednom prilikom medijima priznao da je Katarina i dalje najvažnija žena u njegovom životu, a to se nije promenilo čak ni nakon što su se rastali.

- Sa njom i dalje, nakon mnogo godina imam divan odnos. Pa na to mogu da se nadovežem da su neki od najznačajnijih saveta došli od nje. Ona je executive coach i između ostalog radi sa ljudima u korporativnom svetu, vlasnicima kompanija, sportistima, pa sam sa njom radio na sebi. A kada kažem da sam radio na sebi, ne mislim da sam završio. Taj rad se nastavlja - s ponosom je rekao glumac za Blic.

Inače, Katarina je nesumnjivo krenula dalje, jer pogledom na njen Instagram profil vidi se da je kasnije i zatrudnela i našla novu ljubav.

(Glossy)

#VIP #glumac Jadran Malkovič #Jadran Malković #Jadran Malković bivša supruga