Izvor:Foto: Profimedia

SAVETI ZA PRVI SASTANAK: Pet znakova da osoba nije za vas

Izvor: Nportal

01.02.2024.

21:58

OVO je pet najčešćih znakova upozorenja koje nam osoba šalje na prvom sastanku.

Prvi sastanak je pun uzbuđenja i neizvesnosti, ali važno je da ostanete pažljivi i smireni kako biste primetili sve moguće znakove upozorenja koje vam druga osoba suptilno šalje.

Naravno, u početnoj fazi zaljubljivanja, teško je prihvatiti da nam druga osoba nije baš idealan partner kao što smo u početku mislili, ali boravak u takvoj vezi ne donosi sreću. Naši prijatelji su dragocen izvor podrške u ovim situacijama.

Voljeni mogu nam ponuditi objektivnu perspektivu kada nam je potrebna jer nisu emocionalno vezani za našeg novog partnera. Kasnije nas mogu posavetovati kako da vodimo otvoren razgovor sa partnerom i kako da postavimo sopstvene lične granice, koje su veoma važne u odnosima.

Ovo je pet najčešćih znakova upozorenja koje nam osoba šalje na prvom sastanku.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

5. Negativan stav i pesimistički pogled na svet

Negativni i pesimistični ljudisu pravi otrov i razlog zašto je život sa njima veoma težak. Takav stav ne doprinosi napretku, uspehu i sreći, a razgovor sa njima nikada ne bi bio zadovoljstvo. Pronađite nekoga sa kim možete da rastete i živite punim plućima, a ne nekoga ko vas stalno vuče nazad, što može biti slučaj sa ovakvim tipovima ljudi.

(Sensa.hr)