Izvor:Foto: Profimedia

SELIN DION VODILA GREMI: Telo je još nije izdalo

Izvor: Nportal

05.02.2024.

10:12

SLAVNA muzička diva je, i pored ozbiljnih zdravstvenih problema s kojima se bori, došla da na emotivan način uruči nagradu Gremi mladoj koleginici, a onda je – ignorisana pred celim svetom

U losanđeleskoj Kripto areni juče je održana 66. dodela Gremi nagrada, koja je okupila neka od najvećih imena u svetu muzike danas, a veče su obeležile Tejlor Svift, koja je po četvrti put osvojila priznanje za album godine i time ušla u istoriju, i fenomenalna Majli Sajrus, koja je nastupila i kući odnela dve nagrade.

BloombergAdria.com

 

Tokom večeri je bilo mnogo interesantnih situacija, a pravi spektakl dogodio se kada je na scenu stupila – Selin Dion!

Kanadska muzička diva već neko vreme se bori protiv sindroma ukočene osobe, progresivnog neurološkog poremećaja tako retkog da od njega oboleva jedna od milion osoba.

BloombergAdria.com

 

Kako lek ne postoji, Selin je posvećena oporavku i lečenju simptoma, pa mahom vreme provodi kod kuće i u društvu najbližih, a o njenom stanju saznajemo tek toliko koliko je njena sestra Klodet voljna da podeli.

Selin je juče izašla na pozornicu na dodeli Gremija u bledoroze haljini do poda i dugačkom kamel kaputu ravnog kroja, a muzičke zvezde u publici pozdravile su je bučno i uzbuđeno, na šta je pevačica odgovorila toplim osmehom.

– Kad kažem da sam srećna što sam ovde, zaista to mislim, iz dubine svog srca – rekla je dirnuta Selin Dion. – Oni koji su blagosloveni da mogu da budu na dodeli Gremija nikada ne smeju da uzmu zdravo za gotovo ljubav i putovanje koje muzika dovodi u živote i do ljudi širom sveta.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".