Izvor:Foto: RTS Slagalica - Zvaničan kanal

Evo ko pravi pitanja u "Slagalici" - ova igra im NAJTEŽE pada

Izvor: Nportal

20.02.2024.

08:39

Pitanja za čuveni kviz "Slagalica", koji se emituje svakog dana na RTS, sastavljaju Ivan Andonov i Bojan Lukić, a njih dvojica su gostovala jednom prilikom u "Beogradskoj hronici" i pričali o kvizu.

Kako su naveli, najteže im je da prave pitanja za igru "Asocijacije".

BloombergAdria.com

- Ako je preteško i ako konačno rešenje ili neka kolona ostane neotvorena, onda to ostavlja loš utisak. A opet, ako je previše laka i prebrzo se otvori, to je zanimljivo ponekad, ali ako se prečesto dešava, ni to nije dobro. Tako da je jako teško napraviti balans - naveo je Bojan Lukić za "RTS".

BloombergAdria.com

NJih dvojica su navela da pitanja za "Slagalicu" nekad sastave za nekoliko sati, nekad za nekoliko dana. Sve zavisi od toga koliko vremena imaju i kakva im je inspiracija.

Kako se navodi, Ivan Andonov je završio sportski menadžment, govori sedam jezika. Bio je prevodilac, turistički vodič, asistent konzula u ambasadi Venecuele. Bio je i voditelj emisije "Afirmacija", kao i evropski kadetski prvak u košarci sa našom reprezentacijom.

BloombergAdria.com

S druge strane, Bojan Lukić je arhitekta, trenirao je vaterpolo, ima i jednu sezonu seniorske Srpske lige u vaterpolu za klub Stari grad.

Podsetimo kviz "TV Slagalica" je prošle godine 22. novembra proslavio 30. rođendan.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".