Izvor:Foto: V. Danilov

VODITELJKA OSTAVLJA BEZ DAHA: Katarina haljinom istakla figuru

Izvor: Nportal

29.11.2021.

19:34

POPULARNA voditeljka Katarina Šišmnović važi za jednu od najlepših i najelegantnijih TV lica. Ona je nedavno podelila na svom Instagram profilu fotografiju, u elegantnoj haljini koja je izazvala brojne pozitivne reakcij

Ona je pozirala u veoma elegantnoj čipkanoj haljini do kolena, koja je istakla njenu vitku figuru. Ovo je dobar izbor za žene koje žele da budu prefinjene ali i u isto vreme ostave jak utisak. Haljina ima duge rukave, koji su dodatno naglasili glamurozan izgled. 

BloombergAdria.com

 

Uz sve to uklopila je i bež lakovane salonke koje je uklopila uz minđuše sa biserima koje su joj se odlično slagale uz boju haljine. Ovo je jedna posebno glamurozna kombinacija za svaku svečanu priliku. 

- Nemam standarde u ljubavi, samo osećaj koji mi kaže sa ovom osobom mi je lepo ili ne. Nekada i idealan muškarac, po svim parametrima, može da nam bude odbojan. Jednostavno iz nekog razloga nas ne privlači i bez obzira na to što glava smatra da ispunjava kriterijume, srce zna da kaže “pa i ne baš”. Mnogo je teško pomiriti razum i srce. Ne mogu da budem sa osobom s kojom mi vreme sporo prolazi i koja me ne inspiriše. Ako se u budućnosti ne pojavi taj s kojim će mi se sve kockice poklopiti, neće mi biti problem da ostanem sama jer samoća nije najstrašnija stvar na svetu. Strašno je deliti život s nekim, a biti sam. Pre ću uživati u svojoj samoći nego deliti život s nekim ko nije ono što želim.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".