Izvor:Foto: ATA images

NEĆE TO TAKO MOĆI: Gordana uputila stravične pretnje Mirjani

Izvor: Nportal

23.02.2024.

09:59

PEVAČ Miroslav Ilić je već duži vremenski period u žiži medijskog interesovanja zbog vanbračnog sina Devina kog je dobio sa velikom ljubavi iz mladosti, Mirjanom Antonović.

Mirjana je pre neki dan na svom Fejsbuk profilu objavila da je Viši sud po drugi put potvrdio očinstvo Miroslava Ilića i Devina. Atraktivna crnokosa se prisetila kako je tekao jednom prilikom i razgovor sa Miroslavovom ženom Gordanom Ilić: 

- U osmom mesecu trudnoće zadesila sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajeno prepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je, inače, Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina koga smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do prodavnice kada je zazvonio telefon u hodniku. "Mirjam Antonović ovde, izvolite", rekla sam. "A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska fu*o, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! Ako ti rodiš to dete, ubiću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu decu, i sebe na kraju!", siktala je u slušalicu - napisala je Mirjana.

BloombergAdria.com

 

Mirjana joj je tada smirenim tonom odgovorila: 

- Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konsultujte se sa vašim suprugom, a mojim verenikom Miroslavom", rekla sam mirnim tonom i pribrano. "Verenikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti! Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminisati, jer mu nisi ni prva, a ni poslednja!". "Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim da razgovaram sa vama na ovaj način, jer ne razumem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica, i vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumeti, doviđenja zauvek!". Pozlilo mi je od tog poziva. U glavi mi je odjekivala pretnja za ubistvo mog nerođenog deteta. Bilo mi je žao Miroslava - zaključila je bila Mirjana, prenosi "Hello".

-Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu,po drugi put, odlucio u našu korist. Miroslav je u medijama izjavio da ne razume kako sud moze da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da prilozi DNK. Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK,sud mora da odluci na bazi  svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Miroslav i Devin otac i sin.
Nećete verovati!!!
Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud.
Nadamo se da će njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije.- napisala je Mirjana.

.