Izvor:Foto: Instagram printskrin/severina/ Tviter/vaskekopirinac

LJUBI MUŠKARCA: Severina snimljena posle povratka starateljstva

Izvor: Noprtal

24.02.2024.

11:30

PEVAČICA Severina Vučković je u centar medijskog interesovanja došla zbog toga što joj je oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom, ali je ponovo vraćeno.


Grupa "Let 3" je Severinu angažovala da bude njihova "babaroga" na muzičkom takmičenju za predstavnika pesme Evrovizije "Dora".  

Posle nastupa, Severina je usnimljena kako ljubi muškarca kostimiranog u pile u bekstejdžu. Ovaj muškarac je takođe bio učesnik koreografije "Let 3". 

Ako je verovati društvenim mrežama, favoriti za pobednika je "Baby Lasagna" i 'Rim Tim Tagi Dim', a sledi ga "Let 3" s pesmom 'Baba Roga'

Podsetimo, Kako navode hrvatski mediji, mali Aleksandar je vraćen Severini, a pevačica se tim povodom nedavno oglasila.

- Nisam očekivala da će Županijski sud u Splitu tako brzo doneti novu odluku, jer je do sada u mom slučaju, odnosno mom detetu, sve išlo sporo, puno nepravde i korupcije, kaže Severina.

- Splitski sud je ponovo doneo presudu kao 2021. godine, pola - pola, dobro da su se vratili na to, sve je bolje nego dva puta nedeljno po četiri sata, ali neću stati na tome - ići ću do kraja. Tražiću samostalno starateljstvo i sigurno ću nastaviti da se borim za sve žene, odnosno njihovu decu, sa kojima se sistem igra, žrtve sistema i institucija, 'moćne i nemoćne žene' - dodala je pevačica.