Izvor:Foto: Instagram printskrin/jasna.sekaric

PONOSNI TATA SE OGLASIO: Ovo je zet Jasne Šekarić (FOTO)

Izvor: Nportal

30.11.2021.

11:20

VIŠESTRUKA prvakinja u streljaštvu Jasna Šekarić (55) postala je baka, a njena ćerka Lea Šekarić dobila je ćerku, kojoj je dala ime Sofi, a svi su se zapitali ko je otac devojčice.

Lein izabranik je DJ iz Egipta koji je na društvenim mrežama poznat kao Mado King. On je svojevremeno objavljivao slike sa Kariba gde je živeo i radio.

On je na svom Instagram profilu podelio fotografiju ćerkice i istakao da želi da mu DJ Kalid i Vil Smit čestitaju rođenje malene Sofi.

BloombergAdria.com

 

Podsetimo, ćerka Jasne Šekarić, Lea učestvovala je u rijalitiju "Zadruga" , gde je bila intimna sa cimerom Radetom Lazićem.

Ona je tada ušla u "Zadrugu" kao zauzeta devojka, a nije joj trebalo dugo da svog dečka javno prevari.

- Meni je sve to jako teško palo u trenutku kada sam izašla, nemam ništa loše o Radetu Laziću da kažem. Ne mogu da kažem da je to bila greška. Stvarno sam osoba koja je uvek pričala sve najgore o kombinacijama i da sam znala da mi ne bismo bili zajedno posle toga, sigurno se ne bi desilo. To je iza mene - rekla je Lea i dodala:

- Mamu su osuđivali, videla sam po komentarima. Rekla sam joj da pokuša to da ne čita, mada ona je i sama tokom svoje uspešne karijere shvatila da će uvek biti raznih priča. Nas dve smo dugo pričale kada smo stugle u stan, bilo je tu kritika i pohvala, ali ostaće sve između naša četiri zida. Mislila sam da me ona neće sačekati u studiju, jer je trebala da bude u Kini - rekla je tad mlada Lea.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Jasna Šekarić #sportistkinja Jasna Šekarić #ćerka Jasne Šekarić #VIP